Bevált, tökéletesen megkeményedő sóliszt gyurma receptre lenne szükségem SÜRGŐSEN! Írna valaki?
Figyelt kérdés
Első alkalommal csak kis adagot szeretnék, csak kipróbálni!
Köszönöm szépen előre is!
2012. jan. 3. 17:08
1/3 anonim válasza:
1 kg liszt
0,5 kg só
és víz, hogy gyúrható legyen.
2/3 anonim válasza:
Én 1:1-es aránnyal csináltam és nekem úgy is jó volt. :)
Pontosabban nem súlyra mértem, hanem 1 bögre só+1 bögre liszt.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, de tegnap nem voltam már gépnél mikor írtatok... csináltam egy 'saját receptet'
kis liszt... kis víz... kis só... úgy szemre öntöttem egy lábosba. összekevertem, föltettem a gázra és ott kavargattam, míg össze nem állt. színes kellett volna, úgyhogy egy kis tojásfestéket /húsvétit/ öntöttem bele és így már van piros, narancssárga, zöld, és kék színű gyurmám :D
2012. jan. 4. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!