Hogyan lehetnék gyorsabb a konyhában?
11: én is rákérdeztem az előbb 😁
Nonszensz.... kritizálja a felesegét ahelyett hogy kivette volna a kezéből a porrongyot...
Te miről beszélsz kedves 12-es?
ELŐKÉSZÜLETRŐL volt szó, nem a főzési időről!
Mellesleg nálam egy JÓ húsleves is elkészül 2 óra alatt, mert nem agysebészet bepakolni a húst a vízbe a fűszerekkel és miközben az teszi a dolgát és fől, pucolni és bedobálni a zöldségeket.
(Feltéve, ha nem még ehhez kergetni kell a tyúkot az udvaron, leölni, pucolni, darabolni, hanem mindezt megveszed a boltban)
És ez még csak a húsleves, aminek nem tudom miért kerítesz ekkora feneket, a legegyszerűbb ételek egyike?
"Ti hétvégén is 5-6-7 órakor keltek"
Ha igen, mi abban a meglepő?
Szerintem a többség hétvégén is felkel legkésőbb fél 8-8 körül, nem hiszem, hogy az átlag családok 10-ig alszanak hétvégén.
Te mi a fenét kötözködsz? Ráadásul úgy, hogy kiemelsz valamit a szövegkörnyezetből - azt is hibásan a történet szempontjából, mert abban szó nincs 8 óráról - és a válasz lényegét, a 12 órai ebédet ezzel nem tudod megindokolni.
De jó, menjünk bele!
Ti nyilván fél 8-8-kor csipásan, pizsamában megtámadjátok a reggelizőasztalt és azonnal tömitek magatokat, mondjuk fél 9-ig. Ez sem indokolja, hogy 12-kor megint ennetek kell!
Másutt alszanak 8-ig - az elvetemültek 9-10-ig is - felkelnek, vécére mennek, megmosdanak, fogat mosnak, felöltöznek, esetleg kávéznak, majd 9-fél 10 felé reggeliznek. Váltanak néhány szót, a család 10-fél 11 felé kel fel az asztaltól. Ezek után Normálisék nem igénylik a 12 órai ebédet.
Erről szólt, amit a válaszomban kiemeltél (rosszul) és irkáltál rá valami oda nem való offot.
De köszönet az igyekezetedért, csak máskor figyelj kicsit jobban!
15. Te miről beszélsz? Nem előkészületről volt szó, olvasgasd már a kérdező írásait. "Mindig olyan sokáig tart az ételek elkészítése."
Amúgy senki nem írta azt, hogy nem a legegyszerűbb ételek egyike a húsleves. Lehet, hogy te úgy érzed, hogy 2 óra alatt jó levest főzöl, de egyszer próbáld ki, hogy azt a tyúkot vagy marhát jó lassan gyöngyöztetve főzöd 3-4 órán keresztül, akkor rájöhetnél, hogy sokkal finomabb lesz.
19-es, te nagyon el vagy varázsolva, vagy értelmezési gondjaid vannak!
Az ételek elkészítésének a tevőleges része, hogy főzésre alkalmas állapotúra hozod és felteszed főni.
Vagy te az emlegetett marhahúslesedet felteszed, odahúzol egy széket és nézed 4 órát, ahogy fő?:D:D:D ...utána kijelented, hogy te 4 órát főztél!
Az ész megáll!
Eleve a kérdés úgy szólt, hogy "Hogyan lehetnék gyorsabb a konyhában?" Tehát nem azt kérdezte, hogy melyik kaja fől meg leggyorsabban, mert akkor javasoltuk volna neki a rántottlevest meg a tejbegrízt, hanem saját produktumával, állítólagos lassúságával elégedetlenkedik.
Ha ezt sem sikerül felfognod, én feladom és nem válaszolgatok kiforgatott hülyeségeidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!