Önellátós nyaraláson miket főznél ami finom de mégse a konyhában kell àllni fél nap?
Fagyasztva vittünk spagetti szószt, azt csak kiolvasztottuk, és tésztát főztünk hozzá.
Este többször grilleztünk a kertben.
De az se volt gáz, ha csak egy szendvicset ettünk.
Bármit ami grillezős.
És/vagy fagyasztott vagy konzerves kaják, ill. szendvics.
Amiket mi csináltunk:
zöldborsófőzelék üveges borsóból (+otthonról vitt fagyasztott fasírt, de virslivel is jó)
chilis bab (otthonról vitt húsalap+babkonzerv)
főtt tészta, sajtszósz bolti sajtszószporból
Leves is mindig volt (különböző zacskóslevesek, meg egyszer paradicsomleves konzervből). Desszertnek pudingot főztünk.
Pár napja valaki fél napig bevásárolt, most fél napig főzőcskézés...
Hogy csináljátok ezt???
Mit lehet több órán át macerálni a konyhában?
Nálam a legbonyolultabb kaja se tart tovább egy óránál - azt meg nem kell számolni, hogy pl. rotyog a sütőben...
Serpenyőben hirtelen kisütött pár szelet csirkemell + egy gyors vegyes saláta... Ez is megvan negyed óra alatt.
Az olasz tészták is remek ötlet.
De lehet venni készen mélyhűtött fasírtgombócokat - az is hamar megvan.
Mirelit kaját, főzeléket, tésztát, paprikás krumplit, virslit vagy rántottát :D
Amúgy nálunk nyaraláskor az is egy program, hogy étterembe megyünk, és olyasmi ételeket eszünk, amit amúgy nem nagyon szoktunk itthon.
#5
Egyébként ezt én se értem, én se főztem még aktívan 1 óránál többet... (olyan már volt, hogy sokáig csücsült magában a sütőben a kaja, én meg közben mást csináltam)
#6: és közben mit csinál a párod v a gyerekek?
Tényleg nem kekeckedésből.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!