Milyen ételeket lehet tárcsalapon elkészíteni? Ami igazán finom lehet??
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 18:32
1/9 anonim válasza:
Mindent amit WOK-ban is elkeszithetsz ... de lehet hagyomanyosan a szelen a szelet hust, kozepen a koretet ... WOK-osan - mindent aprora vagva egyben piriyva.
2/9 anonim válasza:
Bármit. A dolog lényege, hogy azegy tök egyszerű vaslap, annak megfelelően kell-ene kezelni, viszont az olaj becsorog a közepére.
3/9 anonim válasza:
Lapcsánka nagyon jó rajta, de mi már sütöttünk csirke szárnyat/combot is
4/9 anonim válasza:
Cigánypecsenyét csináltunk legutóbb.
5/9 anonim válasza:
Legutóbb grillkolbászt és hamburgert sütöttünk, de apósom Brassóit és lecsót is készített már tárcsán.
6/9 anonim válasza:
Pácolt húsok akár szelet akár csirke. Vasalt csirkecomb a kedvencem. Krumpli, cukkini, gomba, hagyma, padlizsán összesütve. Kolbász, húsos szalonna, lepcsánka. Friss salátával nyami minden :)
7/9 anonim válasza:
Nekem az örök kedvencem a sertés tarja. 1 cm vastag szeletekre vágom majd, 1-2 nappal sütés előt beszoktam pácolni (mustár, bors, római kömény, chipotle, kevés szójaszósz és méz keverékében). Köretnek pedig amig pihen egy kicsit a hús szoktam pirítani cukkinit, padlizsánt, gombát, bébikukoricát és répát. Itt lehet játszani a méretekkel mivel ha apróbbra vágom néha legvégén dobok hozzá egy kevés riszt és azzal összeforgatom de tényleg csak egy nagyon rövid ideig.
8/9 anonim válasza:
#7, főtt rizst adsz hozzá, vagy hogy kell elképzelni?
9/9 anonim válasza:
#8 Igen főtt rizst általában rizottó rizst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!