Valami ötlet, hogy mit lehetne ezekből főzni ami finom kicsit ünnepibb vasárnapi vacsora lehetne?
Leves nem kell, csak valami egytálétel 2 főre.
Van itthon:
Csirkemell kb 1 kg, 1 kg burgonya, 1 kg fagyasztottfranciasaláta keverék, de a francia salit nem szereti akinek főzni szeretnék, szóval valami másra lehet jó, 1 doboz kukorica, 2 doboz tonhal konzerv sós lében, nem olajos. 250 g túró, 1 kis doboz tejföl, 1 natúr joghurt, 1 kocka rama, 1 kg Paradicsom, 1 csomag új hagyma, rizs, tészták, ketchup, cukor, liszt, alap fűszerek, étkezési keményítő, sütőpor, kb fél pohárnyi zsenlemorzsa, olaj,
A csirkemellet rétegezd jénaiban a tejföllel és a füstölt sajttal. Bele teheted az újhagymát is. Sütőben kell kb egy óráig sütni.
A krumpliból csinálj krumplipürét
Túróból,lisztből, cukorból, vajból, tejből, sütőporból összedobhatsz egy tepsi "Lusta asszony rétesét" Tényleg 5 perces süti és NAGYON finom!:)
https://www.youtube.com/watch?v=pDu_U-xaVlA
Főételnek én is hasonlót mondanék mint a 3-as, annyi különbséggel, hogy én nem tennék bele hagymát, hanem inkább a csirkemell sonkát.
Tudom,írtad, hogy leves nem kell, de egy toszkán paradicsomleves (akár hidegen) finoman fűszerezve, pirított zsemlekocka helyett pirított sajtos kenyérszeletkékkel, csodás bevezető lenne.
De enélkül is jó!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!