Sajtöntetes csirkemell mellé ki mit készít? Milyen krumpli? Milyen mártás?
Figyelt kérdés
febr. 1. 01:11
1/5 anonim válasza:
Az öntet, az a mártás szinonimája. Eleve sajtöntetes, ugyan miféle egyéb mártás kéne még hozzá? Semmilyen.
Köretből, attól függően, hogy konkrétan hogyan néz ki ez az étel, elképzelhető hozzá valamilyen rizs köret, vagy tészta köret, esetleg krokettal tudom még elképzelni.
2/5 A nagy Levin válasza:
Ahogy az egyes is írja, sajtmártás mellé nem kell más mártás. Köretnek meg szinte bármi megfelel. Ízlés szerint rizs, tészta, bulgur, kuszkusz, satöbbi.
3/5 anonim válasza:
Esetleg pitított burgonya de inkább rizs,bulgur, tészta illik hozzá.
4/5 anonim válasza:
Emellé a rizs passzol szerintem. Legalábbis én azt szoktam a mártásos csirke mellé általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!