Miért van, hogyha serpenyőben sütöm a csirkemellet, iszonyúan felhabzik, és inkább fő, mint sül?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy szeletelve, vagy kis darabokban sütöm.
Azt szeretném, hogy szép kéreg süljön rá.
Ehelyett egy rágós, gumis izé lesz belőle.
A legnagyobb hőfokon szoktam sütni, nem fedem le.
okt. 10. 20:16
1/7 anonim válasza:
Gondolom bolti csirkemell...
Nekem is ezt csinálja, a súlya felét gyorsan elfővi, utána lehet normálisabban sütni, de akkor sem lesz olyan, mint régen :(
4/7 Katona Dius válasza:
Mennyi zsiradékot teszel alá? Nekem akkor csinálja, ha sok a zsiradék. Illetve úgy szoktam, hogy picit megsütöm az egyik felét, majd megfordítom, ha már megfehéredik (nem kell neki sok idő, 1-2 perc), aztán olyan 3-5 percenként forgatom (közepes hőfok), így benn marad a hő, nem szárad ki a hús, de szép kérge lesz.
6/7 anonim válasza:
Nagy serpenyöben kell sütni kevés darabot egyszerre, csak néhol legyen benne hús, a serpenyöt elöre fel kell forrósítani és úgy tenni bele a húsdarabokat, a lényeg, hoyg azonnal kérget kapjon és ne hütse le a serpenyöt sem, meg az olajat sem
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
okt. 13. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!