Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van, hogyha serpenyőben...

Miért van, hogyha serpenyőben sütöm a csirkemellet, iszonyúan felhabzik, és inkább fő, mint sül?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy szeletelve, vagy kis darabokban sütöm.

Azt szeretném, hogy szép kéreg süljön rá.

Ehelyett egy rágós, gumis izé lesz belőle.


A legnagyobb hőfokon szoktam sütni, nem fedem le.


ma 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom bolti csirkemell...

Nekem is ezt csinálja, a súlya felét gyorsan elfővi, utána lehet normálisabban sütni, de akkor sem lesz olyan, mint régen :(

ma 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Rossz minőségű csirke.
ma 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Forgasd meg sütés előtt lisztben.
ma 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!