Miért van, hogyha serpenyőben sütöm a csirkemellet, iszonyúan felhabzik, és inkább fő, mint sül?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy szeletelve, vagy kis darabokban sütöm.
Azt szeretném, hogy szép kéreg süljön rá.
Ehelyett egy rágós, gumis izé lesz belőle.
A legnagyobb hőfokon szoktam sütni, nem fedem le.
ma 20:16
1/3 anonim válasza:
Gondolom bolti csirkemell...
Nekem is ezt csinálja, a súlya felét gyorsan elfővi, utána lehet normálisabban sütni, de akkor sem lesz olyan, mint régen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!