Hogy kell csirkemellt sütni serpenyőben? Leírná valaki hogy pontosan hogyan kell megsütni pl 100 gramm natúr csirkemellt,mert hiába vannak receptek viszont abban nem írják le a sütést csak az van pl hogy a húst megsütjük és hozzáadjuk a szószt.
A csirkemell a legtobbeknek kiszarad.
Ha tutira akarsz menni akkor hagyd egyben, ne klopfold ki. Só, bors es pivi olajon piritsd korbe a csirkemellet minden oldalrol ugy hogy feher legyen. Ezutan elomelegitett 150 fokos sutoben 15 perc. Pihentesd 10 percet es utana szeleteld.
Serpenyoben pedig vastagsagtol, klopfolastol is fugg. De probald ugy hogy korbepiritod feherre a szeletet, lefeded 10 percre kozepes langon es addig nem nyulsz hozza. Majd leveszed a fedot es addig piritod ahogy szereted.
Mikor leveszed a fedot, vagd kette ahol legvastagabb. Ha feher es nem rozsaszin akkor meg van sulve. Onnantol tudod beallitani hogy a ragos-szaftos-szaraz skalan hol szereted
Miert kene vizezni? Ha sütni akarod akkor nemnkell víz. Tenyleg nem talaltál egyetlen videót sem?
Anyukád sose főzött otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!