SOS marhalábszárat felkockáztam, semmiképp nem sül még serpenyőben párolás nélkül, mint pl. a csirkemell?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 23:51
1/5 anonim válasza:
Nem, a lábszár a legjobban használt része az állatnak, pörköltnek való, elképesztően rágós lenne.
2/5 anonim válasza:
Ugye most viccelsz? Semmiképp. A marhalábszár pörköltnek való része a szarvasmarhának, szóval nem. Nem sül meg. Főleg párolás nélkül. Ha pörköltnek csinálod, annak is kell minimum 2 óra - még felkockázva is. Felejtős, ha csak nem gumikockákat akarsz direkt sütni.
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz pörköltet, daráld le, és vagy vagdaltat gyúrsz és sütsz belőle, vagy valami mártásnak (milánói, stb.) főtt tészta feltétnek készíted el.
4/5 Mansour válasza:
Lábszárból nagyon jó levest is lehet főzni. Ha már fel van kockázva, akkor inkább gulyáslevest, nagyobb darabokban húslevesnek is jó. De tényleg minimum 2 óra főzést igényel, sőt inkább 3 órát mondanék.
5/5 anonim válasza:
3 ora fozes. Vagy darald le tatarbiszteknek esetleg. Nalunk a kutya szokott ilyet nyersen enni felkockazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!