Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS marhalábszárat felkockázta...

SOS marhalábszárat felkockáztam, semmiképp nem sül még serpenyőben párolás nélkül, mint pl. a csirkemell?

Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem, a lábszár a legjobban használt része az állatnak, pörköltnek való, elképesztően rágós lenne.
2020. nov. 3. 00:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Ugye most viccelsz? Semmiképp. A marhalábszár pörköltnek való része a szarvasmarhának, szóval nem. Nem sül meg. Főleg párolás nélkül. Ha pörköltnek csinálod, annak is kell minimum 2 óra - még felkockázva is. Felejtős, ha csak nem gumikockákat akarsz direkt sütni.
2020. nov. 3. 00:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz pörköltet, daráld le, és vagy vagdaltat gyúrsz és sütsz belőle, vagy valami mártásnak (milánói, stb.) főtt tészta feltétnek készíted el.
2020. nov. 3. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 Mansour ***** válasza:
100%
Lábszárból nagyon jó levest is lehet főzni. Ha már fel van kockázva, akkor inkább gulyáslevest, nagyobb darabokban húslevesnek is jó. De tényleg minimum 2 óra főzést igényel, sőt inkább 3 órát mondanék.
2020. nov. 3. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
3 ora fozes. Vagy darald le tatarbiszteknek esetleg. Nalunk a kutya szokott ilyet nyersen enni felkockazva.
2020. nov. 4. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!