Milyen vastag csirkemellt lehet maximum serpenyőben sütni?
Nem vagod ki belole a “rossz” reszeket? Hat az ugy milyen hus lesz? Sokszor meg veres, van, hogy neha porcos a szele, benne az az in, brrr. Illik az ilyeneket eltavolitani, de mindegy, ha te eszed es van hozza gusztusod, akkor oke :D
Amugy tudom, nem ez volt a kerdes, de nekem az abszolut kedvencem a sutozacskos csirkemell. Bedobom a csirkemellet sutozacskoba, megy bele fuszer, pici olaj, viz, es ezt berakom a sutobe 200 fokra, 30 percre. Csodalatosan puha, omlos lesz a hus es ehhez nem is kell vekony szeletekre felvagni nagyon, mert a gozben megpuhul.
Csak a serpenyoben a kozepe szerintem nem sul meg, ha vastag. Talan ha fedot teszel ra, akkor ugy igen.
Meg lehet az egészet is sütni. Valaki úgy csinálja hogy nagy lángon megpirítja a két oldalát, aztán lefedve közepes lángon még 15 percig süti. Elvileg ha jó az idobeallitas, akkor nem nyers és szaftos is marad
Én mondjuk jobban szeretem szeletelni, az gyorsabb és tutibb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!