Mit tegyek, hogy a serpenyőben sütött csirkemellnél/combfilénél ne tocsogjon a víz?
A fűszer nem tud eltűnni. A pácból is csak a víz tűnik el pont, mivel az tud párologni.
Ha alatta marad akkor nem sütöd elég hosszan. Plusz 10 perc fedés nélkü msgas hőfokon
Ha vizet ereszt, süsd tovább, amíg el nem párolog.
Bár annyit nem szabadna eresztenie, hogy teljesen ellepje, bolti csirkénél sem (én is abból főzök). Milyen pácot használsz?
1-es nek igaza van ne ipari szemetet vegyél tesco -és társaiban !
A többi hús sem különb .
Ahogy írják. Ezeket a csirkéket 8 hét alatt pumpálják fel speciális táppal vágósúlyra, volt szerencsém járni nevelőtelepen.
Olyanok mint a koxolt testépítők.
Ha egyszerre túl sok húst teszel a serpenyőbe, akkor is jobban vizesedik, mert visszahűti a serpenyőt.
Persze alapból elég forró serpenyő kell, hogy a hús felületén összerántsa a fehérjéket.
Ha csak két fél mellet sütök, akkor az ipari csirke se szokott gondot okozni.
Írd le részletesen, hogyan sütöd meg a húst.
Milyen serpenyő, mennyire forró, raksz-e bele valamit a húson kívül, raksz-e rá fedőt, hány percig sütöd.
De a legfontosabb. Raksz-e sót a pácba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!