Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, hogy a serpenyőben...

Mit tegyek, hogy a serpenyőben sütött csirkemellnél/combfilénél ne tocsogjon a víz?

Figyelt kérdés
Elképesztően finom pácokat készítek, de mikor megsütöm serpenyőben minden leázik róla és szinte teljesen ellepi a víz 10 perc után az egész adag csirkét. Mindig ez van. Mit csinálok rosszul? Utána is finom, nem száraz, nem rágós, viszont a fűszerek és a pác eltűnik.
2021. febr. 7. 23:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%
Mi lenne, ha előbb kisütnéd valamennyire a vizet belőle, és csak utána fűszereznéd?
2021. febr. 7. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Ne vízzel telepumpált, ipari szemét alapanyaggal dolgozz és akkor nem fog öt litert kiereszteni.
2021. febr. 7. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
55%

A fűszer nem tud eltűnni. A pácból is csak a víz tűnik el pont, mivel az tud párologni.

Ha alatta marad akkor nem sütöd elég hosszan. Plusz 10 perc fedés nélkü msgas hőfokon

2021. febr. 8. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy a kettes írta. Vegyél tanyasi csirkét, vagy háztájit.
2021. febr. 8. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

Ha vizet ereszt, süsd tovább, amíg el nem párolog.

Bár annyit nem szabadna eresztenie, hogy teljesen ellepje, bolti csirkénél sem (én is abból főzök). Milyen pácot használsz?

2021. febr. 8. 01:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

1-es nek igaza van ne ipari szemetet vegyél tesco -és társaiban !

A többi hús sem különb .

2021. febr. 8. 06:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
48%

Ahogy írják. Ezeket a csirkéket 8 hét alatt pumpálják fel speciális táppal vágósúlyra, volt szerencsém járni nevelőtelepen.

Olyanok mint a koxolt testépítők.

2021. febr. 8. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:
98%

Ha egyszerre túl sok húst teszel a serpenyőbe, akkor is jobban vizesedik, mert visszahűti a serpenyőt.

Persze alapból elég forró serpenyő kell, hogy a hús felületén összerántsa a fehérjéket.

Ha csak két fél mellet sütök, akkor az ipari csirke se szokott gondot okozni.

2021. febr. 8. 06:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerre csak kevés húst tegyél a serpenyöbe, és úgy süsd, akkor nem hüti le a serpenyöt, a hús azonnal kérget kap és nem ereszt levet.
2021. febr. 8. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

Írd le részletesen, hogyan sütöd meg a húst.

Milyen serpenyő, mennyire forró, raksz-e bele valamit a húson kívül, raksz-e rá fedőt, hány percig sütöd.

De a legfontosabb. Raksz-e sót a pácba?

2021. febr. 8. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!