Az lehet, hogy amikor elkezdtem sütni serpenyőben a csirkemellet, rossz szaga volt (mintha romlott lenne), de elkészülve már nagyjából ehetőnek tűnik?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Az ilyen gyorsan felhízlalt csirkéknek mindig van egy alapszaga. Inkább a combon lehet érezni, tényleg az a tápos szagot. Nem is szívesen veszek olcsó csirkecombot, tálcásat sem. Pedig nem vagyok finnyás, de két darab alsó-felső comb majdnem egy kiló, akkorák. Konkrétan megutáltam. A mell még elmegy.
Ha vegetáriánus vagy (ez az alkategóriád), akkor hogy-hogy csirkét eszel? Csak úgy kérdezem, mert lehet, hogy csak eltévesztetted.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mivel nem kötik az orrunkr, hogy eladás előtt hányszor volt átcímkézve, hányszor volt újrafagyasztva, melyik kamionban mennyit állt, bizony előfordul, hogy kívül mosott, de belül már bukés a hús..jól érezhetted, mert pont most futottam bele ilyenbe...
elegendő a napi híreket hallgatni...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Gyakran látom a Spar-ban, hogy a polc feltöltők egyben pénztárosok is. Ha sok a vásárló és második vagy harmadik pénztáros is kérnek, akkor mindegy mit pakolnak, szaladnak a kasszáájukhoz. És ki tudja mikor tudnak visszajönni. Láttam már így targoncás raklapon jégkrémet, zsugorfóliás felvágottakat, de hústermékeket is.
Na ilyenkor megszakad a hűtőlánc, ha félórákat kasszáznak közben, ez meg a hűtő mellett vár a berakásra.
Én finnyás vagyok, ha a húsnak van egy kis stich-je a febontáskor, vagy a sütés kezdetén, akkor a macskák kapják meg. Ha sertés, akkor először megsütöm és aztán adom oda nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!