Az lehet, hogy amikor elkezdtem sütni serpenyőben a csirkemellet, rossz szaga volt (mintha romlott lenne), de elkészülve már nagyjából ehetőnek tűnik?
Az ilyen gyorsan felhízlalt csirkéknek mindig van egy alapszaga. Inkább a combon lehet érezni, tényleg az a tápos szagot. Nem is szívesen veszek olcsó csirkecombot, tálcásat sem. Pedig nem vagyok finnyás, de két darab alsó-felső comb majdnem egy kiló, akkorák. Konkrétan megutáltam. A mell még elmegy.
Ha vegetáriánus vagy (ez az alkategóriád), akkor hogy-hogy csirkét eszel? Csak úgy kérdezem, mert lehet, hogy csak eltévesztetted.
Mivel nem kötik az orrunkr, hogy eladás előtt hányszor volt átcímkézve, hányszor volt újrafagyasztva, melyik kamionban mennyit állt, bizony előfordul, hogy kívül mosott, de belül már bukés a hús..jól érezhetted, mert pont most futottam bele ilyenbe...
elegendő a napi híreket hallgatni...
Gyakran látom a Spar-ban, hogy a polc feltöltők egyben pénztárosok is. Ha sok a vásárló és második vagy harmadik pénztáros is kérnek, akkor mindegy mit pakolnak, szaladnak a kasszáájukhoz. És ki tudja mikor tudnak visszajönni. Láttam már így targoncás raklapon jégkrémet, zsugorfóliás felvágottakat, de hústermékeket is.
Na ilyenkor megszakad a hűtőlánc, ha félórákat kasszáznak közben, ez meg a hűtő mellett vár a berakásra.
Én finnyás vagyok, ha a húsnak van egy kis stich-je a febontáskor, vagy a sütés kezdetén, akkor a macskák kapják meg. Ha sertés, akkor először megsütöm és aztán adom oda nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!