Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az lehet, hogy amikor elkezdte...

Az lehet, hogy amikor elkezdtem sütni serpenyőben a csirkemellet, rossz szaga volt (mintha romlott lenne), de elkészülve már nagyjából ehetőnek tűnik?

Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Ezek szerint lehet.
2019. febr. 10. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
A kereskedelemben kapható csirkehúst általában kezelik valamilyen szerrel, hogy hosszabb ideig eltartható legyen. Van, amelyiktől a nyers hús 'büdös' lesz, viszont sütés után már nem érezni a szagot.
2019. febr. 10. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem a táp szagát érzed rajta? Én azt szoktam.
2019. febr. 10. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen gyorsan felhízlalt csirkéknek mindig van egy alapszaga. Inkább a combon lehet érezni, tényleg az a tápos szagot. Nem is szívesen veszek olcsó csirkecombot, tálcásat sem. Pedig nem vagyok finnyás, de két darab alsó-felső comb majdnem egy kiló, akkorák. Konkrétan megutáltam. A mell még elmegy.

Ha vegetáriánus vagy (ez az alkategóriád), akkor hogy-hogy csirkét eszel? Csak úgy kérdezem, mert lehet, hogy csak eltévesztetted.

2019. febr. 10. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
5%

Mivel nem kötik az orrunkr, hogy eladás előtt hányszor volt átcímkézve, hányszor volt újrafagyasztva, melyik kamionban mennyit állt, bizony előfordul, hogy kívül mosott, de belül már bukés a hús..jól érezhetted, mert pont most futottam bele ilyenbe...


elegendő a napi híreket hallgatni...

2019. febr. 10. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyakran látom a Spar-ban, hogy a polc feltöltők egyben pénztárosok is. Ha sok a vásárló és második vagy harmadik pénztáros is kérnek, akkor mindegy mit pakolnak, szaladnak a kasszáájukhoz. És ki tudja mikor tudnak visszajönni. Láttam már így targoncás raklapon jégkrémet, zsugorfóliás felvágottakat, de hústermékeket is.

Na ilyenkor megszakad a hűtőlánc, ha félórákat kasszáznak közben, ez meg a hűtő mellett vár a berakásra.

Én finnyás vagyok, ha a húsnak van egy kis stich-je a febontáskor, vagy a sütés kezdetén, akkor a macskák kapják meg. Ha sertés, akkor először megsütöm és aztán adom oda nekik...

2019. febr. 14. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!