Megettem 900 g (szo szerint! ) csirkemellet 2 tanyer salataval. Sok vagy rossz ez?
Most ugy erzem, hogy szetrepedek, de nem tudtam megallni hogy ne zabaljak.
Reggelire meg ittam csak (nem voltam ehes). 1 pohar tejet es 2 pohar 100%-os narancslevet.
Ebedre azt ettem ami a kerdesben van.
Vacsira 2 tanyer salata lesz megint, ami ebbol all: zold es lilasalata+repa+paradicsom nyersen felvagva MINDEN NELKUL. (nincs se olaj, se martas rajta, csak meg van mosva vizzel es ennyi.)
170 cm magas vagyok es a sulyom 66 es 63 kg kozott ingadozik. (azt hiszem...)
Regen mereckedtem (3 honapja), csak a mereteimet tudom ami ez:
has: 81-82
derek: 63-64 (en ezt megfeszitett "hassal" szoktam merni)
csipo: 85
comb: 54-55 (mikor-hogy...)
Kerlek, irjatok tobben nekem erre. Tanacsok, hogyan fogyjak tovabb...stb.stb.
Sporttal nincs bajom, nem allok vele hadilabon. Minden nap kb. 1,5 orat ugralok mint egy majom. Futni, azaz kocogni -aerob szinten- (SAJNOS!!) csak jovohettol lesz alkalmam megint, amit reggelente csinalok 1 orat.
1., Mi a francnak fogyózol...Ugyanazok a méreteim, mint neked, és úgy nézek ki, mint egy nő, nem úgy mint Samu a bioszszertárban....
Egyébként ez 1200 kcal mára, ami kevés... És reggelizz normálisan
15.18!
Te hany kg vagy?
mondom, hogy nem is az ehseg miatt ettem ezt meg hanem inkabb mert nagyon skot vagyok...nem volt szivem otthagyni...
ha otthon lennek, akkor tuti hogy nem csinalnek magamnak ennyit.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!