Megettem 900 g (szo szerint! ) csirkemellet 2 tanyer salataval. Sok vagy rossz ez?
Most ugy erzem, hogy szetrepedek, de nem tudtam megallni hogy ne zabaljak.
Reggelire meg ittam csak (nem voltam ehes). 1 pohar tejet es 2 pohar 100%-os narancslevet.
Ebedre azt ettem ami a kerdesben van.
Vacsira 2 tanyer salata lesz megint, ami ebbol all: zold es lilasalata+repa+paradicsom nyersen felvagva MINDEN NELKUL. (nincs se olaj, se martas rajta, csak meg van mosva vizzel es ennyi.)
170 cm magas vagyok es a sulyom 66 es 63 kg kozott ingadozik. (azt hiszem...)
Regen mereckedtem (3 honapja), csak a mereteimet tudom ami ez:
has: 81-82
derek: 63-64 (en ezt megfeszitett "hassal" szoktam merni)
csipo: 85
comb: 54-55 (mikor-hogy...)
Akkor mondom a celom. Szoval ez a CEL:
derek: 57
csipo: 82
has: 78
comb: 47
Láthatod, hogy van olyan modell is, aki ilyen "paraméterekkel" bír: 171 cm magas, 63 kg, Mell:88 Derék:75
Csípő:81 Úgyhogy szerintem ne görcsölj, és ne akarj piszkafára fogyni:)
Megnéztem a testtömegindexedet. (Nem: Nő Magasság: 170 cm Súly: 66 kg, tudom hogy ingázik de csak hogy láthasd, még így sem vagy debella:) Életkor: 26)
"Az Ön eredménye: 22,84
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát." ;)
900g csirek? :D azt én is kérem! egs.
egyszerre fölösleges, ezt szét kellett volna szaggatnod egész napra, és még akkor is bőven sok fehérje :D de ez legyen az utolsó problémád :))
áhh, ma már annyiszor összeszedtem a fogyás lényegét.. összeszedjem a kommentjeimet..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!