Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mitol lett ilyen rossz?

Mitol lett ilyen rossz?

Figyelt kérdés
kaposztas tesztat csinaltam,de szornyu lett.karamelizaltam hozza cukrot,beletettem a kaposztat,es nagyon barna lett.az ize meg keseru.

#kaposztas teszta #karamelizalas
2016. júl. 8. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Megégetted. Én úgy szoktam csinálni, hogy a zsiradégba /olajba/ rakom a besózott, kinyomott reszelt káposztát, es miközben pirítom, akkor adok hozzá cukrot, meg a végén borsot. Pirítás közben kevergetni kell, hogy oda ne égjen. Ha világosbarna, elkészült. Soha nem keserű!

Ha a karamellizált cukorba raktad a káposztát, az nem tudott feloldódni, csak sült tovább, ezért lett keserű.

2016. júl. 8. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is karamelizált cukorral készítem ,a cukrot a zsiradékba teszem , és amikor szinesedni kezd ,akkor teszem hozzá a besózott káposztát . Nem kell megvárni hogy megbarnuljon a cukor.
2016. júl. 8. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Káposztába cukrot?? Ki hallott már ilyet...

Én is pont ma csináltam ebédre káposztás tésztát; csak só és bors, kókuszolajon pároltam, a végeredmény nagyon nyami-nyami lett. :P

2016. júl. 8. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

3-as, úgy látszik, te még nem hallottad, de úgy látszik,más is készíti cukorral, nem csak én. Sőt, van aki evéskor is megcukrozza! Én meg a kókuszzsírt /olajat/ nem tudnám összeegyeztetni a káposztás tésztával!

Hiába, ízlések és pofonok...

2016. júl. 8. 21:37
 5/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.eleg barna volt a cukor mar mikor hozzatettem a kaposztat.de legkozelebb inkabb ezt kihagyom.
2016. júl. 8. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Kedves 3mas. Nem szeretnélek kioktatni, de vendéglátóipari iskolába járok, és a káposztástésztához kell cukor :)
2016. júl. 10. 20:00
 7/8 anonim válasza:

A káposztástèszta lelke a káposzta ès ugye a tèszta nem lèt fontosságú a cukor hozzá apám is kis korába cukrosan kèszítette az anyja de mi már nem teszünk hozzá így is finom szemèly szerint nekem így a legfinomabb nem bírnèk egy tányèrral sem enni cukrozott káposztástèsztából

Mi nekünk így a legfinomabb ès mèg egèszsègesebb is elèg cukrozott szutykot eszünk így is ennyi cukor nem csak a fogainknak de minden szervünkre ki hatnak

De ez valóban izèsek ès pofonok perifèra

Egye mindenki úgy ahogy akarja :) :)

2016. júl. 15. 11:37
 8/8 lencsefőzelék ***** válasza:
68%

Kedves 6-os:

1. A 3-ast így kell írni, nem úgy, ahogy írtad.

2. Nem szeretnélek kioktatni, de én az élet iskoláját jártam ki, és a cukor méreg, amivel szándékosan mérgezik az emberiséget.

https://www.youtube.com/watch?v=FVx6XxkwyEU

2016. júl. 17. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!