Mitol lett ilyen rossz?
Megégetted. Én úgy szoktam csinálni, hogy a zsiradégba /olajba/ rakom a besózott, kinyomott reszelt káposztát, es miközben pirítom, akkor adok hozzá cukrot, meg a végén borsot. Pirítás közben kevergetni kell, hogy oda ne égjen. Ha világosbarna, elkészült. Soha nem keserű!
Ha a karamellizált cukorba raktad a káposztát, az nem tudott feloldódni, csak sült tovább, ezért lett keserű.
Káposztába cukrot?? Ki hallott már ilyet...
Én is pont ma csináltam ebédre káposztás tésztát; csak só és bors, kókuszolajon pároltam, a végeredmény nagyon nyami-nyami lett. :P
3-as, úgy látszik, te még nem hallottad, de úgy látszik,más is készíti cukorral, nem csak én. Sőt, van aki evéskor is megcukrozza! Én meg a kókuszzsírt /olajat/ nem tudnám összeegyeztetni a káposztás tésztával!
Hiába, ízlések és pofonok...
A káposztástèszta lelke a káposzta ès ugye a tèszta nem lèt fontosságú a cukor hozzá apám is kis korába cukrosan kèszítette az anyja de mi már nem teszünk hozzá így is finom szemèly szerint nekem így a legfinomabb nem bírnèk egy tányèrral sem enni cukrozott káposztástèsztából
Mi nekünk így a legfinomabb ès mèg egèszsègesebb is elèg cukrozott szutykot eszünk így is ennyi cukor nem csak a fogainknak de minden szervünkre ki hatnak
De ez valóban izèsek ès pofonok perifèra
Egye mindenki úgy ahogy akarja :) :)
Kedves 6-os:
1. A 3-ast így kell írni, nem úgy, ahogy írtad.
2. Nem szeretnélek kioktatni, de én az élet iskoláját jártam ki, és a cukor méreg, amivel szándékosan mérgezik az emberiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!