Ha a recept azt írja, hogy a csirkemellet vajon át kell sütni serpenyőben, majd jénai sütőtálba kell átpakolni és a vajat ráönteni, akkor használhatok margarint vaj helyett? Sajnos nem vettem vajat
Sőt, tanácsos azt használni!
Hacsak nem írójától elválasztott vajat használnál néhány évnyi rutinnal, ez így maga a tömény kudarc, mert egy dilettáns írta a receptet, aki vagy soha nem főzte le ezt élőben, vagy a szart is megeszi, vagy úgy gondolta, ha neki nem jött össze , sz0pjon vele más is.
Sima natúr vaj már attól rommá ég, mire megsül benne a cs.mell, (vagy csak főzi /konfitálja/ benne ami messziről integet a sütésnek) ha még jénaiban tovább süti, abból szén öntett lesz hamu darabkákkal.
Vagy vaj+olaj, vagy margarin!
Létezik sütéshez val vaj is a boltokban, csak nagyon ritka.
Margarint felejtsd el. De teljesen. Nem embernek való az, főleg a rossz zsírsavjai miatt.
Bizony! Mind meghalunk!
Az megvan, hogy a sütéshez való vaj, egy speciális margarin?
Okoskodásban sikeres boldog újévet kívánok!
5: te valamit baromira benéztél.... :-D :-D
Ilyen állat pedig NINCS! A vaj nem lehet margarin!!!!
Létezik ghi / Butterschmalz, ami tkp. tisztított vaj, vajzsír. De ez NEM margarin!!!
Sok margarin tartalmaz tejet is.
Kerdezo!
Attól függ, milyen margarin. Ha a dobozos, kenyérre kenhető, az nem lesz jó. Ha a kocka, amit sütikhet szoktak, az megfelelő.
Izlesrol meg felesleges vitatkozni, mindenkinek van és totál egyéni.
Kocka ráma lett volna de oliva olajjal megoldottam. Köszönöm mindenkinek.
És még egy kérdés :)
A tea vaj megfelelő lett volna ugyan ehhez a recepthez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!