Gyors kaja csirkemellből?
Figyelt kérdés
Tippeket kérnék, csirkemellből pikk pakk elkészíthető ételekre.
Pörköltből, fűszeres sülthúsból és a rántott húsból már elegünk van :D
szept. 23. 14:14
1/11 anonim válasza:
Hawaii csirkemell - gyors verzió az Uncle bens mártás, némi zöldség, rizzsel találva. Picit lassabb, bár az se tart órákig - megsutod a csirkemellet, majd ananászt teszel rá, olvasztott sajtot és rapiritod a sütőben.
2/11 anonim válasza:
Tejszínes-gombás spagetti, apróra vágott csirkemellel.
Viszonylag hamar kész, én nagyon szeretem :D
4/11 anonim válasza:
Paradicsomos vagy tejszínes gnocchi csirkemell csíkokkal.
5-6 perc és kész
A gnocchit a mártasba főzd ne külön.
5/11 anonim válasza:
Ezt az ételt kedvelem.Ebből a videóból tanultam meg.Még az én szerény konyhai tudásommal is egyszerű elkészíteni.Tessék:
6/11 anonim válasza:
Tejszines sajtos. Kockara vagva serpenyoben pirit, ra a tejszin, bele reshelt sajt. Mellé rizs.
Vagy szeletben tojasba forgatod es retegzed sajttal serpenyoben. Vegen egy pohar tejfol es kisutod.
Az ananászos tejszines krémsajtos is finom
7/11 anonim válasza:
Tortillába bármivel bele lehet rakni. Pl. gyros fűszerezésű hús, saláta, uborka, paradicsom, joghurt. Vagy mexikói zöldségkeverék, bab, paradicsomos szósz, sajt, tejföl, csípős ha bírjátok.
8/11 anonim válasza:
Megpirítjuk a húst, felöntjük paradicsomszósszal, fűszerezzűk (só, bors, fokhagyma, bazsalikom, oregano, rozmaring), kockázott krumplit beleöntjük, összefőzzük míg a krumpli meg nem puhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!