A mirelit fánk, hogy készül?
Figyelt kérdés
Nem az amelyik aranybarna, hanem az amelyiknek van luk a közepén, és inkább fehér, halvány barna színű marad. Bevásárlókban, fánkozókban van ilyen, de ezt az állagot, és főképpen az ízt hogyan lehetne otthon elérni?febr. 1. 12:53
1/7 anonim 



válasza:





Rengeteg adalékanyaggal de általában színes cukorral vagy fondantba van mártva natúron csak töltött van.
2/7 A kérdező kommentje:
Elvileg nem olajban, hanem légkeverés sütőben van készítve, igaz?
febr. 1. 13:13
3/7 anonim 



válasza:





Kinyitod a mélyhűtőt, kiveszed, elolvasod ami rá van írva és aszerint megcsinálod.
4/7 A kérdező kommentje:
#3
Nem erre gondoltam. Arra ami a boltokban van, már készen. Nekik mirelit, nekünk nem, azt az állagot, hogyan lehetne elkészíteni. Ahogy olvastam, nem olajban, hanem sütőben
febr. 6. 09:47
5/7 anonim 



válasza:





Most akkor csinálni akarsz mélyhűtőbe eldugandó fánkot vagy csak azt a rákamuzott színt szeretnéd összehozni, ahogy a kiflire is csinálják egy kis keményítős vízzel való átkenéssel sütés előtt?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem. Azt az állagot, ami van a fánkozókban, benzinkutakon, supermarketekben… már YT-n megtaláltam, hogy gyárban kisütik olajban, aztán lefagyasztják…
Így lesz az a puha állaga
febr. 7. 20:39
7/7 anonim 



válasza:





Jó lesz az pálmazsírnak is, étolajban nem sütnek nagyiparilag sehol semmit, mert drága játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!