Hogyan készítitiek el a mirelit pizzát?
Munkahelyi beszélgetésből fakadóan érdekel esetleg mások véleménye is.
Mármint meglepőnek találták, hogy én 10-ből 8 alkalommal szimplán csak megmikrózom.
Hagyom kiengedni, esetleg rakok rá plusz feltétet és simán forróra mikrózom.
Ezt főleg a vastag tésztás pizzáknál szoktam. Nekem valahogy így ízletesebb. A maradék 2 lakalommal meg a sütöben szoktam, akkor picit másabb az íze, viszont általában kerülöm, mert én kifejezetten nem szeretem ropogósra, ha csak mikrózom, úgy olyan jó puha marad, így még a majonéz is jobban passzol hozzá.
Nyilván többször eszem normális, rendes pizzát, viszont a mireliteknek, főleg a dr. otkeres guseppe pizzáknak tetszik az íze.
#3 igaz.
Bár a tésztájuk már ki van sütve s a feltétek sem nyersek, így nekem bőven elég felmelegítve előre felszeletelem, hogy a közepe ne maradjon hideg.
Nem mindegyiken van az sem rajta, hogy mikróban készíthető. Ettem már úgy is koliban sokszor, finom az eredmény.
Sütőben másabb, de én se szeretem annyira pirítva, ha nagyon száraz akár egy kifli is valahogy számomra nem olyan, persze ez is ízlés kérdése, van aki pont úgy szereti, hogy nagyon száraz és ropogós. Ismerek én is ilyet, de ez az ő dolga.
Virslit is valaki még életében nem ette mikrózva, kicsit másabb az is úgy, nem feltétlenül jobb szerintem, míg ismerek olyat is, akinek csak úgy ízlik és fix nem ő az egyetlen ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!