Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitiek el a...

Hogyan készítitiek el a mirelit pizzát?

Figyelt kérdés

Munkahelyi beszélgetésből fakadóan érdekel esetleg mások véleménye is.

Mármint meglepőnek találták, hogy én 10-ből 8 alkalommal szimplán csak megmikrózom.

Hagyom kiengedni, esetleg rakok rá plusz feltétet és simán forróra mikrózom.

Ezt főleg a vastag tésztás pizzáknál szoktam. Nekem valahogy így ízletesebb. A maradék 2 lakalommal meg a sütöben szoktam, akkor picit másabb az íze, viszont általában kerülöm, mert én kifejezetten nem szeretem ropogósra, ha csak mikrózom, úgy olyan jó puha marad, így még a majonéz is jobban passzol hozzá.

Nyilván többször eszem normális, rendes pizzát, viszont a mireliteknek, főleg a dr. otkeres guseppe pizzáknak tetszik az íze.



2024. máj. 20. 16:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10#

Nekem sosem szárad ki. Pont azért nem sütöm, mert attól lesz nekem szárazabb. (dütőtöl függetlenül)

Bár én eleve nem szeretem ha kemény, ropogós bármely része.

2024. máj. 21. 08:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem jobban bejön sütve.
2024. máj. 22. 04:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Sütöm, a mikró nálam jóformán minden kajának csak rontja az ízét, a csirkehús pl számomra ehetetlen mikrózva.
2024. máj. 22. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:

Sütve szeretem bár még nem mikróztam de a mikro csak melegít.

Ezért sütőbe sütöm. Rendesen ahogy kell.

Bár készétel szóval baja nem lenne az embernek.

2024. máj. 23. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!