Hogyan készítitiek el a mirelit pizzát?
Munkahelyi beszélgetésből fakadóan érdekel esetleg mások véleménye is.
Mármint meglepőnek találták, hogy én 10-ből 8 alkalommal szimplán csak megmikrózom.
Hagyom kiengedni, esetleg rakok rá plusz feltétet és simán forróra mikrózom.
Ezt főleg a vastag tésztás pizzáknál szoktam. Nekem valahogy így ízletesebb. A maradék 2 lakalommal meg a sütöben szoktam, akkor picit másabb az íze, viszont általában kerülöm, mert én kifejezetten nem szeretem ropogósra, ha csak mikrózom, úgy olyan jó puha marad, így még a majonéz is jobban passzol hozzá.
Nyilván többször eszem normális, rendes pizzát, viszont a mireliteknek, főleg a dr. otkeres guseppe pizzáknak tetszik az íze.
10#
Nekem sosem szárad ki. Pont azért nem sütöm, mert attól lesz nekem szárazabb. (dütőtöl függetlenül)
Bár én eleve nem szeretem ha kemény, ropogós bármely része.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Sütve szeretem bár még nem mikróztam de a mikro csak melegít.
Ezért sütőbe sütöm. Rendesen ahogy kell.
Bár készétel szóval baja nem lenne az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!