Hogyan készítitiek el a mirelit pizzát?
Munkahelyi beszélgetésből fakadóan érdekel esetleg mások véleménye is.
Mármint meglepőnek találták, hogy én 10-ből 8 alkalommal szimplán csak megmikrózom.
Hagyom kiengedni, esetleg rakok rá plusz feltétet és simán forróra mikrózom.
Ezt főleg a vastag tésztás pizzáknál szoktam. Nekem valahogy így ízletesebb. A maradék 2 lakalommal meg a sütöben szoktam, akkor picit másabb az íze, viszont általában kerülöm, mert én kifejezetten nem szeretem ropogósra, ha csak mikrózom, úgy olyan jó puha marad, így még a majonéz is jobban passzol hozzá.
Nyilván többször eszem normális, rendes pizzát, viszont a mireliteknek, főleg a dr. otkeres guseppe pizzáknak tetszik az íze.
10#
Nekem sosem szárad ki. Pont azért nem sütöm, mert attól lesz nekem szárazabb. (dütőtöl függetlenül)
Bár én eleve nem szeretem ha kemény, ropogós bármely része.
Sütve szeretem bár még nem mikróztam de a mikro csak melegít.
Ezért sütőbe sütöm. Rendesen ahogy kell.
Bár készétel szóval baja nem lenne az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!