Hogyan kell gyümölcslevest készíteni és mi kell bele?
Figyelt kérdés
Ami van hozzá:
1 üveg meggy
1 konzerv barack
200 ml főzőtejszín 22%
Cukor
Vaníliás cukor
Fahéj
Citromlé
(Szegfűszeget nem szeretem.)
Ezeken kívül kell még bele valami?
A meggy levét beleteszem, de a barack levét is öntsem bele?
Meddig kell főzni?
A tejszínt hogyan adjam hozzá? Hőkiegyenlítéssel, kikavarva?
jan. 31. 19:12
1/3 A kérdező kommentje:
Só kell bele? És liszt?
jan. 31. 19:13
2/3 anonim válasza:
Liszt helyett sűrítésre szerintem jobb a vaníliás pudingpor...De tessék,itt a szakács elmagyarázza a lényeget:
3/3 anonim válasza:
Tejszínt főleg a főzőtejszínt sokszor összekapja a citromlé.
Tejföllel jobban kedvelem.
Az összes gyümölcsöt darabolva a fűszerekkel rakd fel.
Konzerv leve is mehet bele.
Ha felforr már habarhatod is liszt.tejföl pici vízzel csomó mentésére és ezt hőkiegyenlítéssel tedd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!