Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyümölcslevest hogyan kell...

Gyümölcslevest hogyan kell így készíteni?

Figyelt kérdés

Van 1 üveg meggybefőtt és 1 üveg szilvabefőtt.


Van egész fahéj, egész szegfűszeg.puncs pudingpor és tej.


Hogyan kell elkészíteni?miből mennyit?


2016. máj. 14. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A befőttek levét nem muszáj kiöntened. A gyümölcsökhöz pedig ajánlom, hogy szedd ki a magjukat.

Tedd oda főni a saját levében, esetleg vízzel pótolhatod.

A fahéjból és szegfűszegből készíts egy fűszerkivonatot. Kevés vízben rakd oda főni és hagyd forrástól számítva legalább 10 percig. Rakhatsz bele citrom karikát is, úgy még élvezetesebb.

Ezt leszűrve hozzáadod a leveshez.

A sűrítést pedig úgy végezd el, hogy a pudingot kevés tejjel csomómentesre kavarod és úgy öntesz még hozzá.

Ha megvan mindenképp hőkiegyenlítéssel add a leveshez, tehát egy kis meleg levet szedj hozzá.

Besűrűsödik. Utóízesíted: cukor, vaníliás cukor, citromlé esetleg bor.

2016. máj. 14. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
és egy csipet só! :)
2016. máj. 14. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!