Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyümölcslevest hogyan kell...

Gyümölcslevest hogyan kell készíteni pudinggal?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Vízzel vagy tejjel, habverővel kikevered a pudingot simára. amikor a gyümölcsleves már gyöngyözve forr, akkor a meleg léből is veszel ki pár kanállal és azzal is simára kevered. (hőkiegyenlítés ) ezután a híg pudingot beleöntöd a levesbe, és kevergetve főzöd 1-2 percig.

ha túl sűrű lenne, tejjel lehet korrigálni.

2014. jan. 20. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
ha a levest egy liter tejből főzöm akkor elég az egy csomag pudingpor?
2014. jan. 20. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell annyi bele. Épp csak annyi mintha lisztből csinálnád, 1 max 2 evőkanál. Egy egész csomagtól nagyon sűrű lenne
2014. jan. 20. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, mivel nem írtál mennyiséget én sem. ennyihez tényleg elég 2 evőkanállal.
2014. jan. 20. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A pudingpor nagyrésze keményítő, ugyanúgy lehet felhasználni mint a keményítőt, ami sűrítés esetében ugyanaz mint ha lisztet használnánk. Annyi a különbség hogy a pudingporban aroma is van.
2014. jan. 20. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én főzés nélküli porral csinálom, 2-3 dl lébe beleteszem és habverővel kicsit felverem, hozzáadom a többi levet, gyümölcsöt stb.
2014. jan. 20. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!