Gyümölcslevest hogyan kell készíteni pudinggal?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 10:07
1/6 anonim válasza:
Vízzel vagy tejjel, habverővel kikevered a pudingot simára. amikor a gyümölcsleves már gyöngyözve forr, akkor a meleg léből is veszel ki pár kanállal és azzal is simára kevered. (hőkiegyenlítés ) ezután a híg pudingot beleöntöd a levesbe, és kevergetve főzöd 1-2 percig.
ha túl sűrű lenne, tejjel lehet korrigálni.
2/6 A kérdező kommentje:
ha a levest egy liter tejből főzöm akkor elég az egy csomag pudingpor?
2014. jan. 20. 10:17
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell annyi bele. Épp csak annyi mintha lisztből csinálnád, 1 max 2 evőkanál. Egy egész csomagtól nagyon sűrű lenne
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, mivel nem írtál mennyiséget én sem. ennyihez tényleg elég 2 evőkanállal.
5/6 anonim válasza:
A pudingpor nagyrésze keményítő, ugyanúgy lehet felhasználni mint a keményítőt, ami sűrítés esetében ugyanaz mint ha lisztet használnánk. Annyi a különbség hogy a pudingporban aroma is van.
6/6 anonim válasza:
Én főzés nélküli porral csinálom, 2-3 dl lébe beleteszem és habverővel kicsit felverem, hozzáadom a többi levet, gyümölcsöt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!