Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell gyümölcslevest...

Hogyan kell gyümölcslevest készítenni? Mit meddig csináljak stb?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:

1.A gyümölcsöket hideg vízben feltesszük főzni a cukorral. Pici sóval, fahéjjal és citromlével ízesítjük.

2.Habarást készítünk a tejszínből és a lisztből, majd ráöntjük a levesre, ha a gyümölcsök puhák. Kiforraljuk és ismét ízesítjük.

A levest bármilyen gyümölcsből készíthetjük.

A habarást lehet tejjel, vagy akár tejföllel is készíteni tejszín helyett

2014. márc. 11. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Így szoktam, ahogy első írta,de van amikor nem habarom be liszttel, hanem a gyümölcsök felét átturmixolom és azzal süritem be a levest, végén pedig tejszinnel ízesítem.
2014. márc. 11. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így csinálom, de viszonylag sok fahéjjal és szegfűszeget is teszek bele.

Ha befőttből csinálod, a leve is kell, viszont kevesebb cukor, mert a befőtt is édes.

Én tejföllel szeretem.

2014. márc. 11. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és nem kell sokáig főzni, mert a gyümi nyersen is ehető.
2014. márc. 11. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy, mint az első csak tejföllel habarom be.

Amúgy egyszer liszt helyett pudingporral csináltam. Nekem úgy nem jött be, viszont rajtam kívül mindenkinek nagyon aki evett belőle.

2014. márc. 11. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!