Hogyan kell gyümölcslevest készítenni? Mit meddig csináljak stb?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 14:43
1/5 anonim válasza:
1.A gyümölcsöket hideg vízben feltesszük főzni a cukorral. Pici sóval, fahéjjal és citromlével ízesítjük.
2.Habarást készítünk a tejszínből és a lisztből, majd ráöntjük a levesre, ha a gyümölcsök puhák. Kiforraljuk és ismét ízesítjük.
A levest bármilyen gyümölcsből készíthetjük.
A habarást lehet tejjel, vagy akár tejföllel is készíteni tejszín helyett
2/5 anonim válasza:
Így szoktam, ahogy első írta,de van amikor nem habarom be liszttel, hanem a gyümölcsök felét átturmixolom és azzal süritem be a levest, végén pedig tejszinnel ízesítem.
3/5 anonim válasza:
Én is így csinálom, de viszonylag sok fahéjjal és szegfűszeget is teszek bele.
Ha befőttből csinálod, a leve is kell, viszont kevesebb cukor, mert a befőtt is édes.
Én tejföllel szeretem.
4/5 anonim válasza:
Ja, és nem kell sokáig főzni, mert a gyümi nyersen is ehető.
5/5 anonim válasza:
Én is úgy, mint az első csak tejföllel habarom be.
Amúgy egyszer liszt helyett pudingporral csináltam. Nekem úgy nem jött be, viszont rajtam kívül mindenkinek nagyon aki evett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!