Te hogy készíted a gyümölcslevest?
Figyelt kérdés
Én a meggybefőtt és a konzerv őszibarack levét egy lábasba öntöm öntök hozzá vizet
fahéj, szegfűszeg, cukor,
ha felforrt bele a meggy, barack
tejfölös lisztes habarással sűrítem
2013. jún. 25. 14:28
1/8 anonim válasza:
Én ugyanígy készíteném, ahogyan írod.
2/8 anonim válasza:
Meggylevesbe nem teszek tejfölt, csak lisztes habarást,így jobban érvényesül a meggy finom íze.
3/8 anonim válasza:
Meggybefőtt levét felforralom, besűritem vaniliás pudingporral és felöntöm tejszinnel. Utána rakom bele a meggyet. Van amikor a meggylébe főzök kockára vágott almát.
4/8 anonim válasza:
Érdekes senki nem írta hogy kimagozza a meggyet!
5/8 A kérdező kommentje:
a kompót meggy amit beleteszek magozott
2013. jún. 25. 15:47
6/8 anonim válasza:
Ilyenkor nyáron friss gyümölcsből, ugyanúgy fűszerezem, mint te, de mostanában tejföl helyett tejszinnel habarom be, liszt helyett pedig kevés étkezési keményítőt használok.
7/8 anonim válasza:
Hasonlóan, mint Te, de általában szezonban friss gyümölcsből. szoktam tejes-lisztes, tejfölös-lisztes habarással is, de, ha úgy adódik, hogy van itthon főzőtejszín akkor simán azzal sűrítem be.
8/8 anonim válasza:
Gyümölcslevesben verhetetlen vagyok. :)))
Még egy jó tanács, amitől biztosan finomabb lesz. 1 citromkarikát tegyél bele amikor felteszed a vizet főzni, + egy vaníliáscukrot. Sokkal fincsibb lesz! :) EGyébként lehet pudinggal is sűríteni, úgy is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!