Konfitált kacsacomb?! Szoktál csinálni? Vélemények? Milyen körettel készíted?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 13:27
1/1 anonim válasza:
Igen szoktam csinálni : nagyon szeretem :
Köretnek meg párolt káposztát csinálok hozzá ,de alma helyett körtét teszek a káposztához : kicsit édesebb lesz : Szerintem finomabb mint almával :
Hagymás tört krumplit szoktam még hozzá csinálni vagy dödöllét .
A sütés elötti napon sózd le a kacsacsombokat : Igy puhul a hús : Mielött konfitálod mosd le róla a sót : Igy is elég só marad majd a húson :Nagyon kis fokozaton 150C -kezd el sütni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!