Szoktál zabpehelyből palacsintát készíteni? Ha igen hogyan készíted?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 09:56
2/2 anonim válasza:
Hát abból még nem próbáltam.
De TK lisztből már igen!
Attól függetlenül, hogy a palacsintát kizárólag tejjel (víz nélkül) kavarom, ez olyan lett, mintha fűrészport rágtam volna. No ezek után gyorsan visszatértem a fehér lisztre, a TK-t pedig elhasználtam hús panírozására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!