Hogyan kell olyan palacsintát csinálni amit a strandon is csinálnak ilyen nyeszlettebbet?
Figyelt kérdés
Több víz kell bele vagy mi a titok?
(nekem az a kedvencem)
2013. márc. 20. 15:50
1/7 anonim válasza:
Jó kérdés. :D én is azt szeretem. Talán a sok olaj, vastag tészta. Nem?
2/7 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy olyan vékony?
Hígabbra kell csinálni, és keveset rakni a serpenyőbe, és jól szétfolyatni.
3/7 anonim válasza:
Sok víz kell bele! Keveset önteni a serpenyőbe, hogy vékony legyen!
4/7 anonim válasza:
Az a hajszálvékony sok ásványvízzel készül, jó híg legyen, persze ilyenkor jól ki kell olajozni a palacsintasütőt, hogy ne ragadjon le.
5/7 anonim válasza:
Tej helyett csak szódát használj. vékony, szinte átlátszó lesz a palacsinta. a páromnak is ez a kedvence. igaz, minden palacsinta előtt teszek egy cseppnyi olajat a serpenyőbe, máskülönben leragadna.de így is meg tudom fordítani feldobva :)
6/7 anonim válasza:
Én tejet és ásványvizet is teszek bele. Szerintem a titok a sok tojásban van, de arra is vigyázni kell, hogy ne legyen a tészta sem túl híg, sem túl sűrű. Első esetben szakad, a másodikban nem lesz vékony.
7/7 anonim válasza:
Miért tennének a strandi büfések sok tojást meg sok olajat a tésztájába? Nem éri meg nekik, ezért csinálják rengeteg szódával, ez a titka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!