1/10 anonim válasza:
miért ne? ... egy palacsinta egy komplett ebéd lesz, de nekem tetszik
2/10 anonim válasza:
Lehet, de nem lesznek egyformák. Persze ez nem mindenkinek szempont. Én jobb szeretem a levegőben megfordítani, mint valamilyen eszközzel, de mindezt leszámítva ezen is működhet, már voltam olyan helyen, ahol lapon sütötték a palacsintát.
3/10 anonim válasza:
Lehet, csak meg kell találni a technikáját. Bennem két probléma merült föl: egyrészt hogy ezzel nehéz lenne dobálni, és én is úgy szeretem (mert amúgy könnyen elszakítom), másrészt mi van, ha odaég? Egy nem tudom lekapni a gázról és gyorsan lekaparni a szemetesbe az égett részt.
4/10 anonim válasza:
Lehet! Sőt Amerikai palacsintát is süthetsz rajta! :) :D
5/10 A kérdező kommentje:
nekem is az a problémám,hogy nem tudom,hogyan fordítsam majd meg..
2013. máj. 28. 12:21
6/10 anonim válasza:
Lehet kapni ún. palacsintafordító lapátot, de nagyim pl. a konyhakéssel fordítgatta anno. Én sose próbáltam így, mert feldobom, de biztos kivitelezhető, csak meg kell szokni.
7/10 anonim válasza:
Fakanállal. Olyan lapos végűvel. Én azzal szoktam!
Lehet venni palacsintafordító spatulát is!
8/10 A kérdező kommentje:
sima palacsinta sütőbe,én is dobálni szoktam,de ez elég nagy,és ezzel nem lehet dobálni.
van ilyen hosszabb spatula palacsinta fordítom is,csak hát ekkorát azzal megfordítani..-hát majd meglátjuk mi lesz.
2013. máj. 28. 12:37
9/10 anonim válasza:
Attól, hogy ekkora a lap, még nem kell ekkora méretű palacsintát sütni. Ugyanannyi tésztát csorgass szét, mint amennyit a serpenyőbe szoktál tenni, s akkor nem lesz hatalmas és meg tudod fordítani.
10/10 A kérdező kommentje:
persze,tudom,hogy lehet kisebbeket is csinálni,csak izgatja a fantáziámat a nagy palcsinta elkészítése.. .)
2013. máj. 28. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!