Megtanítotok palacsintát sütni?
Figyelt kérdés
26 éves családanya vagyok, mindent megcsinálok, de a palacsinta a gyengeségem! Vagy túl híg a tészta v. a sütéskor lyukacsos, vagy ha kész nagyon átlátszó, ha meg vastagabbra csinálom nem sül át vagy nagy száraz a széle...! Kész vagyok, amikor a családom palacsintát kér!2013. jan. 15. 15:14
1/14 anonim válasza:
Leirnád,hogy milyen tésztát csinálsz ?
2/14 A kérdező kommentje:
2 tojást szoktam egészbe belerakni, pici só, pici cukor, liszt kb. 40 dkg , hozzá tej és szóda v. szénsavas ásványvíz meg egy kis olaj.
2013. jan. 15. 15:21
3/14 anonim válasza:
Igen , írd le milyen mennyiséget és miket használsz .
4/14 A kérdező kommentje:
már leírtam!
2013. jan. 15. 15:24
5/14 anonim válasza:
Szerintem a mennyiségekkel nincs baj . Akkor viszont amikor a serpenyőbe öntöd , ott nem talállod el a megfelelő arányt .
Várj,mennyi tejet adsz hozzá ? Mert az se jó ha nagyon sok a tej !
6/14 anonim válasza:
Nézd csak egy hasonló kérdés : http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__24..
7/14 A kérdező kommentje:
A tej kb. 6 dl, saccra mondom
2013. jan. 15. 15:31
8/14 anonim válasza:
Nincs két egyforma serpenyő vagy gázláng, főleg ezek együttese kiad egy olyan rendszert, amin csak te tudod kikísérletezni mekkora gázláng és mennyi idő kell adott állagú tésztához, míg jó nem lesz. Alapvetően léteznek gonosz, lehetetlen felállások mind tűzhely, mind serpenyő fronton - nem biztos, hogy benned van a hiba. Próbálj serpenyőt cserélni. Mindemellett van egy olyan érzésem, hogy nem próbálkoztál még eleget, túl hamar feladtad. A fentiek miatt ezt helyetted nem tudjuk megoldani. Próbálkozni kell. Hidd el, van az a beállítás, ami sikert hoz.
9/14 A kérdező kommentje:
Tefalos sütőm van!
2013. jan. 15. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!