Ha palacsintát szeretnék bekavarni?
Figyelt kérdés
Palacsintát akarok készíteni, de nincs itthon bubis ásványvizem, akkor jó lenne ha szódabikarbónát kevernék el vízzel és azt önteném bele jó lenne? Nem lenne fura íze?2013. jan. 3. 17:53
1/9 anonim válasza:
A szódabikarbóna rossz ötlet .. Inkább hanincs bubis vized akkor csak tejjel csináld....
2/9 A kérdező kommentje:
Tejjel készül. Csak a sütés előtt szoktam egy kis bubis vizet belekavarni, hogy lazább legyen a tésztája...:)
2013. jan. 3. 17:57
3/9 anonim válasza:
akkor inkább csapvíz. a szóda nem jó bele.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor azt kihagyom.
Köszönöm szépen:)
2013. jan. 3. 18:00
6/9 anonim válasza:
a vendéglőben ahol anyukám dolgozott, ott csak vízzel csinálták és mindenkinek ízlett
egyébként én itthon tejjel, szódával és vízzel szoktam, de szerintem ha nincs buborékos vized, akkor használj sima vizet vagy több tejet
7/9 anonim válasza:
én is éppen ma készítettem palacsintát bubis víz nélkül. a szódabikarbóna nem rossz ötlet, én is azzal csináltam. nem kell belőle sokat tenni max 1-2 késhegynyit. sütőpor helyett is nyugodtan lehet használni csak kevesebb kell belőle
8/9 anonim válasza:
De kedvesek a lepontozók megint.... a palacsintába nem kell szódabikarbóna akkor sem!!!
9/9 anonim válasza:
Tegyél bele csapvizet vagy szódavizet vagy csak tejet tegyél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!