Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha tejszínes gyümölcslevest...

Ha tejszínes gyümölcslevest készítek, főzős vagy nem főzős pudingpor kell bele? (többi lent)

Figyelt kérdés

És pontosan hogyan kell csinálni?

Amikor megfőttek a gyümölcsök, kikavarom a tejszínnel a pudingport és belekeverem?

És meggy-barack összeállításhoz milyen puding illik, puncs vagy vanília? Főzős vagy nem főzős?


2013. dec. 15. 08:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam pudingport beletenni, csak egy kis étkezési keményítővel elkevert tejszint.

Ha mégis azzal csinálod, akkor szerintem vaníliával lenne a legjobb, főzős puding kikavarod a tejszinnel és a forró leveshez fokozatosan adod hozzá, közben kevergeted.

2013. dec. 15. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]


Teljesen mindegy, milyen gyümölcsből, de én így szoktam készíteni, és akkor így is néz ki tálalás után!

2013. dec. 15. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!