Ha tejszínes gyümölcslevest készítek, főzős vagy nem főzős pudingpor kell bele? (többi lent)
Figyelt kérdés
És pontosan hogyan kell csinálni?
Amikor megfőttek a gyümölcsök, kikavarom a tejszínnel a pudingport és belekeverem?
És meggy-barack összeállításhoz milyen puding illik, puncs vagy vanília? Főzős vagy nem főzős?
2013. dec. 15. 08:43
1/2 anonim válasza:
Én nem szoktam pudingport beletenni, csak egy kis étkezési keményítővel elkevert tejszint.
Ha mégis azzal csinálod, akkor szerintem vaníliával lenne a legjobb, főzős puding kikavarod a tejszinnel és a forró leveshez fokozatosan adod hozzá, közben kevergeted.
2/2 anonim válasza:
Teljesen mindegy, milyen gyümölcsből, de én így szoktam készíteni, és akkor így is néz ki tálalás után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!