Miért csapja ki a vaj a puding krémet? A pudingpor lehet a hibás?
Figyelt kérdés
Nem értem : 10 éve úgyan úgy csinálom a Lajcsi Mézest :
A 2 féle puding krém úgyan úgy készűl az egyik puncs a másik a vanilia : Mostanában vettem észre illetve már ez a 4alkalom ,de mindig csak a puncsot csapja ki a vaj :
azut tudom ,hogy a hídeg pudinghoz keverjük apránkét a vajaskrémet : Ja csak dr OETKERTt használok : Igaz már a vanilia ,és puncs színe sem olyan mint évekkel ezelőtt..
2013. nov. 29. 11:19
1/1 anonim válasza:
szerintem meg a puding csapja ki a vajas krémet
vagyis vizes a vaj
milyen vajat használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!