Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért csapja ki a vaj a...

Miért csapja ki a vaj a puding krémet? A pudingpor lehet a hibás?

Figyelt kérdés

Nem értem : 10 éve úgyan úgy csinálom a Lajcsi Mézest :

A 2 féle puding krém úgyan úgy készűl az egyik puncs a másik a vanilia : Mostanában vettem észre illetve már ez a 4alkalom ,de mindig csak a puncsot csapja ki a vaj :

azut tudom ,hogy a hídeg pudinghoz keverjük apránkét a vajaskrémet : Ja csak dr OETKERTt használok : Igaz már a vanilia ,és puncs színe sem olyan mint évekkel ezelőtt..


2013. nov. 29. 11:19
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem meg a puding csapja ki a vajas krémet

vagyis vizes a vaj

milyen vajat használsz?

2013. nov. 29. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!