Ha egy receptbe főzés nélküli pudingpor kell, de nincs itthon csak olyan, amit meg kell főzni, akkor felhasználhatom a sima pudingport is, főzés nélkül?
Figyelt kérdés
Ok, elég kacifántos lett, de remélem értitek :)
Annyi a lényeg, hogy főzés nélküli pudingpor helyett sima pudingport használnék, de nem főzném meg.
2012. jún. 13. 23:11
1/1 anonim válasza:
az nem ér semmit, mert nem keményedik me keverésre. főzd meg (azzal a folyadékkal ami a receptben van)és hűtsd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!