21+1-napos kis pocok vagyok, nem árt a babának ha sokat mozgok itthon? Takarítás, fözés, porszívózás stb. nem akarok ellustulni! Vélemény?
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 11:28
1/8 anonim válasza:
Szia, biztos nem árt. Eddig is mentél, akkor ez nem új neki. Valaki még sportolni (úszás) is elkezd. Csak figyelj magadra, nehogy túlhajszold magad, és pihizz 1-1 fogás közt egy picit
2/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem lesz baj belőle. Már csak annyir kérdeznék, hogy nincs kedved átugrani hozzám is egy kicsit takarítani?:D
3/8 A kérdező kommentje:
Mehetek:-))) Ilyen jó időben:)!
2009. febr. 6. 12:03
4/8 anonim válasza:
Én tegnap csináltam nagytakarítást itthon. Még bútort is tologattam :-/. Na jó persze nem úgy mint egy vadállat, nagyon vigyáztam babára amit nem bírtam azt hagytam a fenébe. Estére mondjuk úgy megfájdult a derekam,h. lefeküdtem egy kicsit pihizni és nem bírtam felállni. De reggelre elmúlt.
Nyugodtan csinálj mindent otthon amennyi jól esik. Nem is kell egész nap feküdni.
Üdv
36 heteske
5/8 anonim válasza:
Nyugodtan csináld ami jólesik, nem lesz tőle semmi bajod.Én végig vezettem a háztartást, ha úgy éreztem elfáradtam, akkor pedig pihentem.A mozgás jót tesz!!!
6/8 anonim válasza:
én 32 hetes vagyok, és a héten kifestettem a lakást :D
ha érzed, hogy fáradsz, vagy netán keményedsz, akkor egyből ülj le és pihi! de nem betegek vagyunk, hogy ágyban kéne feküdni, "csak" terhesek :P
7/8 anonim válasza:
Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor nyugodtan. Én az vagyok, de még így is muszáj néha-néha nekiállnom kitakarítani. Nem bírom elviselni, ha nincs rend. Persze a párom nagyon sokat segít, ő porszívóz, meg felseper, felmos, meg megcsinál mindent. Na, de akkor is csak pasi, nem olyan alapos,mint én. :) A lényeg, hogy ne emelgess nehezet, és ne hajolgass sokat, vagy csak óvatosan. És nagyon olyan munkát se végezz, ahol székre, vagy létrára kell állni. (pl. ablakpucolás), nehogy megszédülj, és leess.
8/8 anonim válasza:
Persze, hogy nem árt, előttem szólók leírták, hogy mire figyelj, én is mindent csinálok, de lassabban megy és sokkal többet kell pihennem.29 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!