Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A puding teteje mindig "bőrösö...

A puding teteje mindig "bőrösödik"?

Figyelt kérdés
Vízzel kiöblített tálkákba öntöm a pudingot, a tetején rögtön bőr keletkezik. Fogyasztásnál elég gusztustalan! Van erre valami praktika?:)
2013. nov. 22. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
IgeN tegyél mindegyik tálka tetejére amikor meleg a puding folpack fóliát ..
2013. nov. 22. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig bőrösödik, nemtudom, lehet, hogy mások szerint undorító, de szerintem az a legjobb része. :D Fedd le egy fóliával, amikor kiöntötted tálkába. Úgy is bőrös lesz, de nem lesz olyan vastag rajt.
2013. nov. 22. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, majd megpróbálom. Mástól is hallottam már azt, hogy neki nem is gusztustalan:))


Más. Szerintetek melyik a legjobb puding? Márkára vagyok kíváncsi.

2013. nov. 22. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

A folpack alatt soha nem bőrösödik be. Valóban még melegen kell lefedni, a pára nem engedi bőrösödni.Ha hűtöm krémhez a pudingot, akkor a lábaskát azonnal lefedem, és úgy teszem hideg helyre, a földre. így szép simán kihűl, nem kell félni, hogy a teteje bőrös, így darabos maradna.

Márkát nem tudok,mert mindig az Aldist vagy a Lidlist veszem, nekem tökéletes megfelel árban és minőségben.

Most megnéztem, éppen Aldis "Bella" van itthon.

2013. nov. 22. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

A csomagolason ha megnezed,a puding egyben van, tartja a formajat. Ezert kezd rogton borosodni, ugymond szilardul.:)

A folia jo megoldas,ezt en is ajanlom.

En elsonek a dr.oetker pudingot probaltam,mivel izlett ki is tartok mellette.

Idonkent Galat is csinalok,ha nincs idom,de legtobbszor fozoset.

Ha folyos kremet szeretnek,akkor Aranka kremport veszek.

Ha kesztermekrol van szo,akkor pedig kizarolag Danettet, vanilias es csokis izben:)

Te miket szeretsz?

2013. nov. 22. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mielőtt tálakba rakom kihűtöm, majd robotgéppel felverem, így nem lesz bőrös és még krémesebb lesz. Mindig Dr. Oetkert használok, vagy nagy ritkán Haas-t.
2013. nov. 23. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 leyla113 válasza:
ha gusztustalannak találod, küldd el nekem! az a legjobb része, csak a tesóim mindig lenyúlják :(
2013. dec. 14. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!