A puding teteje mindig "bőrösödik"?
Köszi a válaszokat, majd megpróbálom. Mástól is hallottam már azt, hogy neki nem is gusztustalan:))
Más. Szerintetek melyik a legjobb puding? Márkára vagyok kíváncsi.
A folpack alatt soha nem bőrösödik be. Valóban még melegen kell lefedni, a pára nem engedi bőrösödni.Ha hűtöm krémhez a pudingot, akkor a lábaskát azonnal lefedem, és úgy teszem hideg helyre, a földre. így szép simán kihűl, nem kell félni, hogy a teteje bőrös, így darabos maradna.
Márkát nem tudok,mert mindig az Aldist vagy a Lidlist veszem, nekem tökéletes megfelel árban és minőségben.
Most megnéztem, éppen Aldis "Bella" van itthon.
A csomagolason ha megnezed,a puding egyben van, tartja a formajat. Ezert kezd rogton borosodni, ugymond szilardul.:)
A folia jo megoldas,ezt en is ajanlom.
En elsonek a dr.oetker pudingot probaltam,mivel izlett ki is tartok mellette.
Idonkent Galat is csinalok,ha nincs idom,de legtobbszor fozoset.
Ha folyos kremet szeretnek,akkor Aranka kremport veszek.
Ha kesztermekrol van szo,akkor pedig kizarolag Danettet, vanilias es csokis izben:)
Te miket szeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!