Bolti kész tortalapot hogyan készítsem el?
Figyelt kérdés
Szeretnék rá pudingot tenni, de mit rakjak még rá? Csak a tetejére rakjam, vagy vágjam szét? (bár elég vékony a piskóta szóval nem hiszem) Ötleteket várok! :) Mascarpone meg ilyenek, amik drágábbak, inkább ne, próbálok minél olcsóbban kijönni, de azért finom is legyen meg szép!2013. nov. 15. 13:02
1/4 anonim válasza:
Rakj rá akkor pudingport, arra fel cukrászkrémet vagy habtejszínt (párszáz ft, kb. fél liter kell), a tetejét pedig díszítheted íznek megfelelően pl. csokireszelékkel, stb.
Én most éppen reszelt narancshéjat és mandarinkarikákat rakok a tetejére, a krém pedig turmixolt narancs fixálva + habtejszín.
2/4 anonim válasza:
Pl ha van vaníliás pudingporod, és egy kis nes caféd, akkor csinálhatsz kávésat is, én kettévágnám és megkenném, majd körbe és a tetejét is ezzel kennám le, igaz ehhez legalább 2 zacsi pudingpor kell.
3/4 anonim válasza:
Nekem ezek izlenek:
Piskota,vanilias puding, tropusi gyumolcskonzerv raszorva es zselatinnal leontve.
Piskota, vekony reteg baracklekvar, kremturo bolti vagy hazi, barackbefott.
Piskota, epres es vanilias puding marvanyosan, meggybefott.
Piskota,tejszines puding turoval keverve, ananaszkarika konzerv.
4/4 A kérdező kommentje:
Hú ezek nagyon jól hangzanak, köszönöm! :)
2013. nov. 17. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!