HELP! Elsóztam a tarhonyát, és már majdnem kész. Tudok valamit tenni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 15:45
1/7 anonim válasza:
Ha krumplis tarhonya, főzz kis lábaskában, só nélküli vízben még újabb adag tarhonyát, amikor már majdnem kész, akkor még abba is darabolj krumplit, majd forrald hozzá a többihez.
Ha pirított tarhonya, akkor ugyanez (csak krumpli nélkül): kevés zsíradékon piríts meg még egy jó adagot födő alatt puhára, só nélkül!!! majd az egészet egy kicsit rotyogtasd össze!
2/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez már beszívta a sót. ha lehet a hozzávaló legyen majdnem sótlan, pl pörkölt vagy nem tudom mi mellé lesz a tarhonyaköret.
3/7 A kérdező kommentje:
Pörkölt, de az nagyon jó lett. Megpróbálom a sótlan tarhonyát mellé. Köszönöm.
2013. aug. 27. 16:04
5/7 anonim válasza:
Mosd át bő vízzel, szűrd le és melegítsd meg megint.
6/7 doboszoli válasza:
Egy csomag tarhonya (fél kiló) 300 forint.
Újrafőzni max fél óra.
Érdemes vele mókolni??
7/7 A kérdező kommentje:
Mázlim van!
Mielőtt nekikezdtem a következő adag főzésének, újra megkóstoltam, és nem volt sós. Úgy látszik, felvette a sót, vagy még nem volt elkeverve:)
Nagyon finom lett. Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 27. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!