Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Főzős Laci kérdése:

Mi a véleményetek, tapasztalatok, hogy a pizzakészítésnél otthon melyik a jobb megoldás:a kész tésztára rátéve minden feltétet úgy sütni, vagy a tésztát 5-6 percig elősütni s csak utána tenni rá a feltéteket?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az vált be ha feltétel sütöm ,és pizza lapot nem sütöm előre..
2013. máj. 16. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem sütöm előre a lapot. Együtt szépen megsül mire piros lesz a sajt
2013. máj. 16. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szoktam elősütni. Nem olyan vastag, hogy ne sülne át a tészta, mire a sajt megpirul addig bőven jó lesz a tészta is.
2013. máj. 16. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még soha nem sütöttem előre, a kelt tésztát kihuzogatom, ráteszem a feltéteket és sütöm, van amikor az esti adagot is így megcsinálom és hűtőben tartom sütésig, még így sem ázott el soha a tészta.
2013. máj. 16. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem sütöm elő, mindig a nyers tésztát kenem meg, és pakolom rá a feltétet.
2013. máj. 16. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig elősütöm a pizzatésztát, de pont csak addig,amíg megszűnik a teteje fényesnek lenni. Ez kb 5 perc, addig pont elő tudom készíteni a feltéteket.

Azért szoktam így csinálni, mert mi a közepesen vastag tésztát szeretjük, és ennek kell az elősütés (legalábbis a mi sütőnkben), valamint nagyon szeretjük, ha a tészta széle jó ropogósra sül.

2013. máj. 16. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi otthon előszoktuk sütni mert vastag tésztás pizza amit csinálunk és vastag szokott lenni rajta a feltét is!

Szóval előre megsütjük kicsit a tésztát, majd rárakjuk a feltéteket aztán sütjük tovább majd a vége felé még rászórjuk a reszelt sajtot és azt is ráolvasztjuk!

2013. máj. 16. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Még soha nem sütöttük elő.
2013. máj. 16. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy vékonyan vagy vastagon szereted-e a pizzatésztát. Mi jó vastagon, van, hogy 2-3 ujjnyi vastag a tészta :) Ezt már elő kell sütni, mert a közepe nyers marad, mikor az alja már kopog.

Ha vékonyra hagyom a tésztát, akkor nem sütöm elő, mert gyorsan átsül.

2013. máj. 16. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!