Tarhonyát olajon vagy inkább kacsa zsíron piritsam meg?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 13:09
1/3 anonim válasza:
Hát ha választani lehet, a kacsa sokkal izletesebb. Én azt választanám.
3/3 doboszoli válasza:
Íz szempontjából tökmindegy, a pörzs íz úgyis elfedi a zsiradék jellegét.
De én is inkább zsírt használnék, az olaj marad az autóba..))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!