Vettem kész tortilla lapot de fogalmam sincs hogy kell megcsinálni, a csomagolásra nincs írva. Meddig kell sütni, hogyan, miben?
Figyelt kérdés
búzalisztből készült2013. máj. 7. 10:22
1/3 anonim válasza:
Nem kell már sütni! Ez már kész tortilla lap. Csak beleteszed azt amiket akarsz, összegöngyölöd és megeszed!
Itt nagyon sok recept van hozzá!
Én is tegnap vettem tortilla lapokat és ezek közül a receptek közül csinálom meg valamelyiket! :)
Először fogok én is ilyet csinálni! :)
Én csak elkészítem a belevalókat aztán a tortilla lapba belepakolom és kész is! :)
2/3 A kérdező kommentje:
jajj de jó kösziiii
2013. máj. 7. 10:36
3/3 anonim válasza:
Mielőtt megtöltöd pár másodperc alatt megmelegítheted a mikróban. Könnyebb lesz feltekerni és nem csak a tölteléked lesz meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!