Házisajt készítők! Hogy csináljátok, hogy a sajt belseje is sós legyen? Hogy tartósítotok, hol tárojátok a kész sajtokat?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 20:08
1/1 anonim válasza:
Hozzáadod a tejhez az oltót, aztán sózod, majd érleled stb.
Így lesz a belseje sós a sajtnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!