Miért fájhat ennyire a szeméremcsontom és a combom belseje? SOS, , már menni is kész nehézség. +éjszaka is.
Szia. Tudom miről beszélsz,kegyetlen... A baba súlya nyomja a szemérem fölötti izmot(remélem jól írtam) és ez attól van.. nekem ugyanez volt az első terhességemnél,és a végén már felkelni is nehéz volt annyira fájt.A 2.terhességemnél egyszer sem fájt,most 28.hétben vagyok és már elkezdett...
kitartás :)
tágul a kismedence, a szülőcsatorna és sajnos kisugárzik minden irányba, Neked pl a combodba.
nem mindenkinél fájdalmas ennyire.
sajnos fájdalomcsillapítót sem szedhetsz, talán valami torna segítene.
kérdezd meg a dokidat, vagy a védőnőt.
kitartás, ha meglesz a baba, minden fájdalmat elfelejtesz.
sok boldogságot a babuhoz:)
üdv.
nem, ettől nyugodtan kihordhatod, ezek valóban csont, izom
illetve idegfájdalmak.
nekem úgy feküdt a babám, hogy állandóan a hólyagomat rugdalta. éjjel -nappal pisilni jártam az utolsó hetekben.
ha egy ideget nyom,az nagyon rossz, mert az idegek adják az ingert az izmoknak így minden mozdulat iszonyú fájdalmas lehet, és sajnos éjjel, nyugalmi állapotban sem hagyja békén az embert.
szóval emiatt koraszüléstől nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!