Egyszerű gyümölcstortához (piskóta, puding, gyümölcs és zselé) milyen tésztát ajánlanátok piskóta helyett?
Pitetésztával is nagyon finom ez a töltelék.
Én úgy szoktam pl. a meggyes pitét sütni, hogy a meggy levét főzöm fel pudingporral/keményítővel és ezt használom zselének. Alá is mehet a vaníliás puding, mint a sima gyümölcstortánál. Nagyon finom:)
Linzeralapút is csinálhatsz, az is finom.De van egy tuti 2 tojásos gyümitorta alap receptem, ami sokféleképpen használható. igaz piskóta jellegű, de igen finom, könnyű tészta.
Nagyon finom pl a gesztenyés almatorta. ( saját kitaláció, de nagyon jól működik, a már említett olcsó alappal )
Nagyon finomat ismerek linzerteszta alappal, malnas vanilias pite neven,de ahhoz puding helyett fozott krem jobban illene.
Egyebkent megprobalhatod egy sima vanilias kevert tesztaval vagy vajas piskotas tesztaval,de mivel mindketto tomenyebb a piskotanal,ezert vekonyabb reteget csinalnek az eredetinel,ne legyen tul nehez.
Legvegso esetben a kokuszkocka mezes tesztaja is jo lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!