Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az a gyümölcs, ami ízben...

Mi az a gyümölcs, ami ízben megy az eperhez? A barátomnak szeretnék sütni olyan sütit, hogy alul piskóta, rajta vaniliapuding, felül pedig gyümölcsök.

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy eperből egy szívet raknék ki, de nem tudom, hogy az eper mellett milyen gyümölcs legyen még rajta.
2011. máj. 24. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
bármilyen
2011. máj. 24. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Sztem az eper és a banán nagy barátok :)

Én joghurttal szoktam leönteni, isteni finom...

2011. máj. 24. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
ananász
2011. máj. 24. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehetne banánkarikákkal befedve és azon remekül mutat egy eperszív :D
2011. máj. 24. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:
A banán nagyon jó. Az ananásszal, kivivel viszont vigyázz, ha zselét is akarsz a sütire, mert ezek elfolyósítják a zselét.
2011. máj. 24. 20:40
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
barack
2011. máj. 24. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:

én félbevágott zöld szőlőszemekkel raknám körbe a szívet, vagy a fennmaradó részt.vagy körberakni a szívet a szőlővel, és a kimaradt részt még piros ribizlivel(mirelit)

a banán gyorsan barnul és nem merném használni.

2011. máj. 24. 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is a banánra szavazok.
2011. máj. 24. 21:05
 9/12 anonim ***** válasza:
banán, kivi
2011. máj. 24. 21:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen tortát ettem a hétvégén, anyukám sütötte és nagyon finom volt!! Ő csak epret rakott a tetejére, de azt az egészre és annyira összeillettek a vaníliapudinggal, hogy nagyon! :D Szóval szerintem már csak az eper magában is jó.

Amúgy anyukám ilyen dr. otker bourbon vaníliapudingot vett és szerintem jobb volt mint egy sima puding és különlegesebbé tette. De ez csak egy tipp nem kell megfogadnod. :)

2011. máj. 24. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!