Mi az a gyümölcs, ami ízben megy az eperhez? A barátomnak szeretnék sütni olyan sütit, hogy alul piskóta, rajta vaniliapuding, felül pedig gyümölcsök.
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy eperből egy szívet raknék ki, de nem tudom, hogy az eper mellett milyen gyümölcs legyen még rajta.2011. máj. 24. 20:19
11/12 anonim válasza:
Ja és szerintem ne rakj a tetejére zselét, mert csak elrontja, bár lehet, hogy ez ízlés dolga. :)
12/12 anonim válasza:
Az én anyukám ezer éve ilyen tortát süt:) piskóta, rá vanília puding, rajta eper meg banán:D vagy esetleg kivi, málna, ami még megy hozzá:) rajta meg zselatin, nagyon fini:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!