Hogyan kell pudingporból olyan krémet csinálni, amivel habzsákból kinyomva tudok muffint díszíteni?
Figyelt kérdés
Mert nekem a tojásfehérje felverés nem az erősségem, meg nem is annyira szeretem.2013. nov. 10. 18:21
1/5 anonim válasza:
Tojásfehérje?
Hát díszítsd tejszínhabbal.
Egy rakás fajta direkt ilyen habnak felverős (növényi eredetű) "tejszín" van, igazán könnyű velük bánni, mert teleb@sszák mindenféle adalékanyaggal. könnyen felverhető, tartja az állagát, és finom.
Amúgy meg főzz egy sima viszonylag kemény pudingot, és mikor kihűlt, menj neki gépi habverővel, és zúzd szét az állagát, teljesen krémesre.
Ha nem teljesen krémes, tegyél bele egy kis puha (de nem olvadt) vajat, és keverd át úgy.
Ha esetleg még mindig csomós lenne, akkor a vaj lágyít a cuccon annyit, hogy nekieshess botmixerrel.
Na az tutira egyneművé teszi.
2/5 anonim válasza:
...kihűlés közben takard le a pudingot, hogy ne bőrösödjön be, mert azt nehezebb lenne úgy szétkeverni!
3/5 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, hogy viszonylag kemény legyen a puding?
2013. nov. 10. 18:59
5/5 anonim válasza:
Akkor lesz sűrűbb,ha kevesebb tejjel csinálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!