Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom lános recept, aminek...

Finom lános recept, aminek ropogós lesz a belseje? És piskóta recept, amit alsó felső sütésen süthetek és mennyi ideig?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Vékonyra húzd a lángost akkor ropogós a közepe.
2021. máj. 22. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Aludttej a lényeg,benne félkiló liszt élesztő meleg-vízben felfuttat,cca 2-dl aludttej .
2021. máj. 22. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon vékonyra húzod, vagy túlsütöd, akkor lesz ropogós. Én úgy szeretem, ha a közepén egy kis része ropogós, de az összes többi puha, foszlós.
2021. máj. 23. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!