Finom lános recept, aminek ropogós lesz a belseje? És piskóta recept, amit alsó felső sütésen süthetek és mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 23:25
1/3 anonim válasza:
Vékonyra húzd a lángost akkor ropogós a közepe.
2/3 anonim válasza:
Aludttej a lényeg,benne félkiló liszt élesztő meleg-vízben felfuttat,cca 2-dl aludttej .
3/3 anonim válasza:
Ha nagyon vékonyra húzod, vagy túlsütöd, akkor lesz ropogós. Én úgy szeretem, ha a közepén egy kis része ropogós, de az összes többi puha, foszlós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!