Önellátós nyaraláson miket főznél ami finom de mégse a konyhában kell àllni fél nap?
Kérdező, szerintem senki nem téged ekéz. Ha muszáj, akkor muszáj főzni, különben nem jöttök ki anyagilag. Ez ugye egy szar helyzet, de nem tudsz mit tenni.
A véleménykülönbség abban van, hogy miért pont neked kell főzni. De igazából ez is a ti dolgotok.
De hogy a témához is hozzászóljak: csináljatok hotdogot. Az illik a nyaraláshoz, a gyerek meg úgyis kisírná a vízparton. Pizza sem valami nagy kunszt, bár egy órát keleszteni kell, de a gyereket is le lehet azzal kötni, hogy ő pakolja rá a tésztára a cuccokat. (Vagy vegyél bolti pizzatésztát, azzal időt spóroltok.)
32 Egyszerűen a gyerek is akar az apjával lenni,mert ugye hétköznapok on dolgozik, néha hétvégén is. Meg én jobban tudok főzni, ha nagyon muszáj lenne megcsinálná de ne kísérletezzunk 😁
Az ötleteket köszi 😊
"a gyerek is akar az apjával lenni"
Én azt nem értem, hogy ha együtt sütögetne a család, akkor miért ne lenne a gyerek az apjával közben?
34: hát ja...
Vagy pl. OK, anya főzzön, mert jobban ért hozzá... De miért nem mosogat el és pakol el az apuka????
Rögtön nem fél napig tart az ebéd/vacsora abszolválása....
34 Igen tervezünk sütögetés is közösen.
35 Nem arról van szó itthon se ( és nyaraláson se, hogy csak én dolgozok ő meg kb alszik. Ő is csinál dolgokat. Csak nem épp főzést ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!