A tojásos lecsó kint maradt a konyhában négy órán keresztül. Ehető még?
Figyelt kérdés
Megfőztem, és kint felejtettem. Négy órán keresztül kint volt az asztalon. :/ Kb 23 fok volt a konyhában.
Ha romlott, akkor az érezni az ízén/szagàn?
2021. júl. 2. 22:26
1/10 anonim válasza:
Ha tényleg 23 fok volt, akkor még éppen belefér. Ha magasabb hőmérséklet, akkor már nem. Jól forrósítsd át fogyasztás előtt. Nem érződik az ízén és a szagán, ha megromlott.
2/10 anonim válasza:
Miért, te amúgy alapból 100 fokosan teszed az ételt egyenesen a tűzhelyről a hűtőbe? A lábasban órák alatt lesz szobahőmérsékletű az étel, én mindig csak utána teszem hűtőbe.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem, megvárom mindig míg kihűl. Kb két óra után néztem, hogy kihűlt. Ki is szedtem egy tányérba, hogy elrakom, de aztán a nagy rohanàsban elfelejtettem betenni a hűtőbe.
2021. júl. 2. 22:34
4/10 anonim válasza:
Nem órák alatt, 2-es, még egy óra sincs az, hacsak nem 10 litert főzöl egyszerre, és nyáron, melegben vízbe állítva kell gyorsan lehűteni.
5/10 anonim válasza:
Nem lesz tole bajod, max egy kicsit gyorsabban fogsz menni a wc-re :)
6/10 anonim válasza:
Én fél napig kint szoktam hagyni ilyen hőmérsékleten a főtt ételt, amíg teljesen le nem hűl. Az órákig tart. Langyosan sem teszem be a hűtőbe!!! 25 év alatt meg sose romlott meg semmi fel nap tűzhelyen állás miatt.
7/10 anonim válasza:
Mindig csak este rakom hűtőbe, ami ebédről megmaradt, még soha nem volt tőle semmi bajom.
9/10 A kérdező kommentje:
Megettem, nem lett tőle bajom. Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 3. 13:55
10/10 anonim válasza:
Egészségedre csapas utánna 1 sört!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!